Työskentelen Aucorilla Web Developerina. Erityisosaamistani on WordPress-julkaisujärjestelmä, jolle rakennan työssäni räätälöityjä toteutuksia. WordPressin hyödyntämisestä sekä verkkopalveluiden hankinnasta kirjoitan Aucorin blogissa. Osallistun aktiivisesti WordPress-yhteisössä keskusteluun Slackissa WordPress Finland -kanavalla.

Ennen Aucoria olin pari vuotta freelancerina ja rakensin WordPress-verkkosivuja pienyrityksille. Vahvin osaamiseni on verkkosivujen kehitys, mutta yrittäjänä olen tehnyt kaikkea digimedian parissa graafisesta suunnittelusta kuvaukseen ja videon editointiin. Kirjoitin freelnacerina myös pikaoppaan verkkosivuston hankintaan.

Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi. Valmistuin Turun ammattikorkeakoulusta keväällä 2015. Opinnot sisälsivät ohjelmointia, tietokantoja sekä liiketoimintaosaamista. Opintojani täydensin yrittäjänä asiakasprojekteilla ja sovelluskehityksellä.

Vapaa-ajalla soitan kitaraa, käyn kuntosalilla ja pelaan pimeydessä tietokoneella. Kun aikaa on enemmän yritän tehdä kitaralla musiikkia tai 8-bittistä pelimusiikkia.

Voit seurata minua tai ottaa yhteyttä helpoiten Twitterissä. Voit myös vilkaista LinkedIn-profiiliani. Jos tarvitset verkkosivuprojektille tekijää, ole yhteydessä suoraan Aucorin sähköpostiini. Jos olet vanha asiakkaani tai viestisi ei koske työasioita voit lähettää postia osoitteeseen posti@teemusuoranta.fi